Syyskokous

Jokaisella SEL:n jäsenellä on oikeus osallistua oman ammattiosastonsa kevät- ja syyskokouksiin, joissa jäsenet päättävät ammattiosaston toiminnasta ja taloudesta. Lue tästä, mitä kevätkokouksessa tapahtuu.

Ammattiliittoon kuulutaan ammattiosaston kautta. Jokainen SEL:n jäsen on ammattiosaston jäsen. SEL:llä on 60 ammattiosastoa, joista jokaisella on vuosittain kaksi sääntömääräistä kokousta, kevätkokous ja syyskokous, joihin ovat tervetulleita osallistumaan kaikki ammattiosaston jäsenet.

SEL:n ammattiosastojen mallisääntöjen mukaan ammattiosastot pitävät kevätkokouksensa helmi-maaliskuun aikana ja syyskokouksensa loka-marraskuun aikana. Ammattiosaston hallitus eli johtokunta päättää kevät- ja syyskokouksen ajan ja paikan sekä kutsuu jäsenet koolle kokoukseen.

Monet ammattiosastot kutsuvat jäsenensä kevät- ja syyskokouksiin ilmoituksella Elintae-lehdessä. Kokouskutsu voidaan julkaista myös työpaikan ilmoitustaululla tai se voidaan lähettää kirjeenä kotiin.

SEL:n sivuilta löytyy hyvin tarkempaa tietoa Kevätkokouksen kulusta osoitteesta: https://www.selry.fi/uutiset/mista-ammattiosaston-syyskokouksessa-paatetaan/

Kokouksen ajankohdasta ilmoitetaan etusivun ajankohtaista-osiossa.