Pohjois- Suomen ay- päivät 31.10.-1.11.2020 Iso-Syötteellä ja ammattiosastomme tuki tapahtumaan lähtijöille.

23.8.2020

Jo perinteeksi muodostuneet Lapin ay-päivät järjestetään tänä vuonna Pohjois-Pohjanmaan puolella, Pudasjärven Iso-Syötteellä uudessa Kide-hotellissa. Tapahtuma kokoaa SAK:n liittojen jäsenet yhteen keskustelemaan ajankohtaisista asioista ja viettämään yhdessä aikaa Iso-Syötteen maisemissa. Tämän vuoden teemassa korostuu koronakriisi ja yhteiskunnalliset näkymät sen jälkimainingeissa – miten tästä eteenpäin? Puhujiksi ja panelisteiksi tapahtumaan ovat lupautuneet Lapin maakuntajohtaja Mika Riipi, eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen sekä PAM:in puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen. Illallisella meitä viihdyttää artisti Jukka Takalo. Sunnuntaina ohjelmassa on TELA:n asiantuntijan katsaus.

 

Ay-päiville ovat tervetulleita kaikki jäsenliittojemme jäsenet sekä toimitsijat. Liitot/ammattiosastot sopivat osallistujille jäävistä kustannuksista itsenäisesti. Tukea osallistumismaksuun voi siis kysyä omasta ammattiosastosta tai ammattiliitosta. Mahdollisista yhteiskyydeistä voi tiedustella myös SAK:n paikallisjärjestöstä, ammattiosastosta tai tapahtuman järjestäjältä.

 

Ay-päiville ilmoittaudutaan viimeistään tiistaina 29.9. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen hotelli varmistaa huonejaon ja lähettää osallistujille maksulinkin, jonka kautta kokouspaketti majoituksineen maksetaan.

--------------------------------------------------------------------------------------

Ammattiosastomme 004 tukee reissuun lähteviä osastomme jäseniä maksamalla yöpymisen ja matkatukea annamme 0,25 €/km omalla autolla Iso- Syötteelle kyseiseen tapahtumaan osallistuville. Jos lähtijöitä on enempi, niin mietimme silloin kimppakyydin mahdollisuutta (minibussi tms.). Tuemme maksimissaan 50hlön määrän. Maksamme tuen jälkikäteen. Jokainen osallistuja tekee matkalaskun ja liittää kuitit mukaan tai ottaa kuvat kuiteista/matkalaskusta ja lähettää ne osastolle.

 

Tapahtuman ohjelman, hinnat ja ilmoittautumisen näkee tästä linkistä:

https://www.lyyti.fi/p/ay-paivat

 

- Johtokunta